Betingelser Billett.russ.no

Retningslinjer for kjøp

Billett.russ.no selger billetter på vegne av mange arrangører og vil på best mulig måte gjøre dette på en enkel og sikker måte. Det er hver arrangør som avgjør prisen på billetten og som avgjør hvor mange billetter som skal selges. Ved kjøp av billettene aksepterer du arrangørens vilkår for kjøp av billett. Vilkårene for hvert arrangement finnes på deres hjemmesider som du finner nederst i disse betingelsene.

Betalingsmåter


Visa, Mastercard og Diners er godkjente betalingsmåter på Billett.russ.no som er beskyttet gjennom SSL-teknologi (Secure Socket Layer). Bankenes godkjente systemer brukes til våre betalingstransaksjoner.

Priser og tilgjengelighet

Billett.russ.no selger billetter på vegne av flere arrangører og vil på best mulig måte gjøre dette på en enkel og sikker måte. Det er hver arrangør som avgjør prisen på billetten og som avgjør hvor mange billetter som skal selges. Ved kjøp av billettene aksepterer du arrangørens vilkår for kjøp av billett. Vilkårene for hvert arrangement finnes på deres hjemmesider som du finner nederst i disse betingelsene. Billett.russ.no samarbeider ikke med tredjepartsbillettdistributører.

Avgifter

Serviceavgift pr billett og kort er kr 49,-.

Avlyste eller flyttede arrangement

Arrangører forbeholder seg retten til å avlyse eller flytte arrangementer. Ved avlyst arrangement refunderes billetten kun etter arrangørens bestemmelser, men ikke senere enn 60 dager etter arrangements dato. Serviceavgifter refunderes ikke. Refundering og bytting av billetter
Det er viktig å sjekke at du har valgt riktige billetter før reservasjonen bekreftes. Billett.russ.no refunderer ikke billetter som allerede er kjøpt eller bytte mot andre billetter. Blir billetten ødelagt må du kontakte arrangøren. De vil vi sende deg informasjon om hva du skal gjøre. Dersom Billett.russ.no eller arrangøren er i tvil om din brukerinformasjon, forbeholder vi oss retten til å kontakte deg ved via adressen, telefonnummeret eller e-postadressen du har oppgitt på Billett.russ.no. Billett.russ.no kan slette din bestilling uten varsel om vi ikke får kontakt med deg og selge dine reserverte billetter til andre kunder. Arrangøren sender deg billettene. Via epost eller vanlig postgang. Blir de sendt via vanlig post, sendes billettene til adressen du har oppgitt på Billett.russ.no. Oppbevar billettene på et trygt sted. Direkte sollys og andre varmekilder kan skade billettene.

Levering av billetter


Billettene mottar du i god tid før arrangementet. Kontakt kundesenteret på post@russ.no dersom du ikke har mottatt billettene. Kommer billettene i retur pga feil adresse på Billett.russ.no, vil vi belaste deg 50,- i gebyr for å sende de på nytt.

 Angrerettsloven kapittel 5 §19 tar for seg begrensninger i Angrerettloven.
 Punkt b sier at: 'Ved annet fjernsalg enn telefonsalg gjelder angreretten ikke for enkeltstående tjenester dersom selgeren ved avtaleinngåelsen forplikter seg til å levere tjenesten på et bestemt tidspunkt eller innenfor et bestemt tidsrom'. Enkeltstående tjenester som leveres på et bestemt tidspunkt eller innenfor et bestemt tidsrom er for eksempel teater-, kino-, konsert- og flybilletter. I slike tilfeller er man i stedet henvist til de avbestillingsregler som gjelder.

Hvordan endre brukerinformasjon


Registrer profil på Russ.no for å kjøpe en billett online. Når du har fullført din registrering vil du motta en bekreftelse på e-post fra oss. Antall billetter per kunde Det er i utgangspunktet ingen begrensning av antall billetter du kan kjøpe, men dette er forskjellig fra arrangement til arrangement. Maks antall vil bli oppgitt på bestillingssiden og sjekkes før betaling for å forhindre misbruk.

Vilkår for bruk


Du aksepterer våre vilkår for bruk ved å benytte denne siden. Billett.russ.no forbeholder seg retten til å endre vilkårene. Brytes vilkårene, kan Billett.russ.no ekskludere deg fra nettstedet og/eller anmelde forholdet.

Begrenset bruk


Når du benytter vårt nettsted, aksepterer du at du kun kan gjøre dette til privat bruk. Uten spesiell tillatelse fra Russ.no AS kan du ikke distribuere, kopiere, endre, publisere eller bruke noe av informasjonen på nettstedet bortsett fra til eget privat bruk. Russ.no AS eller våre partnere innehar rettigheter til innhold og software på dette nettstedet.

Tilgang til vårt nettsted og forstyrrelse av dets funksjonalitet

Bruk av verktøy for å overvåke eller forstyrre vårt nettsted er forbudt. Du forstår og aksepterer at Russ.no AS kan ekskludere deg fra sitt nettsted uten forutgående varsel hvis du misbruker eller bryter våre vilkår for bruk. Ved misbruk anmelder Russ.no AS saken til politiet og tar rettslige skritt for å få kompensasjon for eventuelt økonomisk tap eller skade.

Liste over arrangører: